ua en ru

Біля будівлі МВС почалися сутички між мітингувальниками і правоохоронцями

Біля будівлі МВС почалися сутички між мітингувальниками і правоохоронцями Фото: протести на Майдані (РБК-Україна)

Мітингувальники запалили фаєри і димові шашки, вибухнула петарда

Біля будівлі Міністерства внутрішніх справ в Києві в середу ввечері, 29 листопада, відбуваються зіткнення між так званою Коаліцією учасників Революції і співробітниками правоохоронних органів. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна з місця події.

"Молоді люди кидають сніжки в поліцейських, які відтіснили їх від будівлі міністерства. Кілька хвилин тому мітингувальники запалили фаєри і димові шашки, вибухнула навіть петарда", - повідомив кореспондент.

Наголошується, що мітингувальники розпочали з смолоскипної ходи від Майдану. Йшли в Адміністрацію президента з вимогою виходу Петра Порошенка до людей. Потім вони вирушили до Міністерства внутрішніх справ, де почалися заворушення.

Поліція вишикувалася в шеренгу, присутні волонтери Червоного хреста. Також повідомляється, що співробітники поліції вивели, ймовірно, затриманих, під'їхав автозак.

В даний момент обмежений рух на вулиці Богомольця на розі вулиці Пилипа Орлика. Учасники мітингу планують повернутися на Майдан Незалежності.

Заворушення під міністерством внутрішніх справ. Наживо

Опубліковано РБК-Украина 29 листопад 2017 р.

Нагадаємо, на столичному Майдані увечері 29 листопада активісти низки громадських організацій, які протестують проти гальмування розслідувань злочинів Евромайдану, запалили фаєри і факели.