ua en ru

Активісти на Майдані запалили фаєри

Активісти на Майдані запалили фаєри Фото: активісти на Майдані (РБК-Україна)

Протестуючі мають намір пройти факельно-фаерною ходою

На столичному Майдані активісти низки громадських організацій, які протестують проти гальмування розслідувань злочинів Евромайдана, запалили фаєри та факели. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна.

Так, протестувальники мають намір пройти факельно-фаерною ходою до "основних винуватців бездіяльності в розслідуванні злочинів проти Євромайдана".

Організатори акції стверджують, що за 4 роки влада не показала жодних зрушень у розслідуванні злочинів проти Евромайдана, "не затриманий і не покараний практично ніхто" з тих, хто причетний до поранень і загибелі людей на Майдані.

Крім того, вони вважають, що "безкарність співробітників Міністерства внутрішніх справ України" та "почуття вседозволеності" призвели до вчинення більш тяжких злочинів.

Активісти на Майдані запалили фаєриАктивісти на Майдані запалили фаєриАктивісти на Майдані запалили фаєриАктивісти на Майдані запалили фаєриАктивісти на Майдані запалили фаєриАктивісти на Майдані запалили фаєриАктивісти на Майдані запалили фаєриАктивісти на Майдані запалили фаєри

Фото: акція протесту на Майдані (РБК-Україна)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на столичному Майдані зібралися близько 60 активістів низки громадських організацій, які протестують проти гальмування розслідувань злочинів Евромайдана.