ua en ru

Загоряння бензовозу в Пакистані: кількість загиблих зросла до 209 осіб

Загоряння бензовозу в Пакистані: кількість загиблих зросла до 209 осіб Фото: вибух (flickr.com/jerry_lake)

Бензовоз експлуатувався підрядником, найнятим Shell Pakistan

Кількість загиблих в Пакистані під час загоряння бензовозу 25 червня 2017 року зросла до 209 осіб, розслідування триває. Про це повідомляє Reuters.

"Пакистанський нафтогазовий регулятор очікує, що на цьому тижні буде опублікований перший звіт про вибух дорожнього танкера з участю підрядника Shell Pakistan, в результаті якого загинули 209 осіб", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, бензовоз експлуатувався підрядником, найнятим Shell Pakistan для перевезення бензину з південного портового міста Карачі в східний місто Мултан в провінції Пенджаб. Раніше чиновники заявили, що вантажівка відправляється в провінції Пенджаб в Лахорі.

"Ми активно займаємося цим питанням і очікуємо, що незалежні експерти опублікують звіт до четверга, і ми почнемо розгляд згідно з нашими правилами та положеннями", - заявив представник Управління регулювання нафти і газу (OGRA) Імран Газнаві.

Так, Shell Pakistan Ltd, дочірня компанія енергетичного гіганта Royal Dutch Shell (RDSa.L), незабаром після аварії опублікувала заяву про те, що буде повністю співпрацювати зі всіма розслідуваннями щодо інциденту.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ще троє людей померли від опіків після аварії в Ахмедпурі (Пакистан). Таким чином, загальна кількість загиблих досягла 206 осіб.