ua en ru

"Вертолітний майданчик Януковича" віддали київському комунальному підприємству

"Вертолітний майданчик Януковича" віддали київському комунальному підприємству Фото: Вертолітний майданчик Януковича (facebook.com/LlutsenkoYuri)

Комунальне підприємство "Центр організації дорожнього руху" було створене рішенням Київради

Національне агентство України з питань розшуку та управління корупційними активами (АРМА) визначилось з компанією, яка буде управляти майном КВЦ "Парковий". Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу АРМА.

"У ході засідання тендерним комітетом АРМА управителем активами КВЦ "Парковий" обрано комунальне підприємство "Центр організації дорожнього руху", яке утворено згідно з рішенням Київської міської ради від 27.11.2003 № 216/1090. Засновником цієї юридичної особи є Київська міська рада", - йдеться в повідомленні АРМА.

В агентстві відзначили, що у зв’язку з повідомленням про замінування приміщення АРМА, за допомогою прокуратури та під охороною поліції, в ході евакуації члени тендерного комітету, представники потенційних управителів, запрошених на конкурс та журналісти деяких ЗМІ залишили будівлю АРМА та перемістилися до колонної зали Київської міської державної адміністрації, де й відбулося чергове засідання тендерного комітету.

Нагадаємо, що в жовтні 2010 року прокуратура передала так званий "вертолітний майданчик" колишнього президента Віктора Януковича в управління державного підприємства. Майданчик розташований на Парковій алеї поруч з урядовим кварталом в Києві.