ua en ru

Прокуратура передала "вертолітний майданчик" Януковича в управління держпідприємства

Прокуратура передала "вертолітний майданчик" Януковича в управління держпідприємства Фото: Віктор Янукович (news-cloud.net)

Майданчик передано під управління ДП "Фінансування інфраструктурних проектів"

Прокуратура передала "вертолітний майданчик" колишнього президента Віктора Януковича в управління державного підприємства. Про це повідомила прес-секретар генерального прокурора України Лариса Сарган на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"Про гелікоптерний майданчик на Парковій. У зв`язку із перешкоджанням державному підприємству у виконанні дій по забезпеченню нормальної роботи цього об’єкту, сьогодні, 27.10.2017 року, прокуратурою міста Києва з виходом на об`єкт здійснено дії по передачі майна у безпосереднє управління державного підприємства "Фінансування інфраструктурних проектів".

Про гелікоптерний майданчик на Парковій У зв`язку із перешкоджанням державному підприємству у виконанні дій по забезпеч...

Опубліковано Ларисою Сарган 27 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "вертолітний майданчик" екс-президента-втікача Віктора Януковича продовжує контролювати його оточення.

"Незважаючи на недавню заяву президента України Петра Порошенка, за даними реєстру прав на нерухоме майно, будівля так званого "вертолітного майданчика" Януковича в Києві до цих пір знаходиться у власності приватної фірми "Амадеус Ко", - йшлося у повідомленні програми "Схеми".

Згідно з інформацією "Схем", хоча споруда під арештом з 2015 року і власник не мав можливості її продати, він міг нею користуватися.