ua en ru

Поблизу пожежі на артскладах в Ічні є значні руйнування кількох будівель, - ОДА

Поблизу пожежі на артскладах в Ічні є значні руйнування кількох будівель, - ОДА Фото: брифінг Чернігівської ОДА (РБК-Україна)

Через влучення боєприпасів загорілись три будинки в Ічні

Поблизу пожежі на артскладах в Ічні Чернігівської області є значні руйнування кількох будівель. Про це під час брифінгу повідомив заступник голови Чернігівської обласної державної адміністрації Сергій Сергієнко, передає кореспондент РБК-Україна.

За його словами, через влучення боєприпасів загорілись три будинки в Ічні.

"На сьогоднішній день руйнувань у місті Ічні значних немає. Коли ми виїжджали о 7 годині, на початку 8-ї, у нас було три пожежі. За попередньою інформацією, було влучання у три будинки, які знаходяться на окраїні міста", - повідомив Сергієнко.

Замголови ОДА зазначив, що також є інформація про руйнування у селі Августівка.

"Ми маємо інформацію, що в селі Августівка є значні руйнування. Адже біля населеного пункту були вибухи. Свідки, які вивозили людей звідки, розповіли, що там є руйнування", - додав він.

Нагадаємо, Сергієнко раніше поінформував, що населення Ічні повністю евакуювали. А заступник голови ДСНС Олег Мельчуцький додав, що інтенсивність вибухів зменшилась, однак повертатися на територію міста поки не можна.

Раніше РБК-Україна повідомляло, що в результаті вибухів на складі боєприпасів в Ічні з районної лікарні міста евакуювали 163 пацієнтів.

Підкреслимо, за словами заступника начальника Генерального штабу Радіона Тимошенко, найбільш імовірною причиною вибухів боєприпасів на складах уу Чернігівській області, які відбулися сьогодні, 9 жовтня, є диверсія.

Крім того, в Ічні в результаті попадання боєприпасів сталося 4 пожежі.