ua en ru

У Криму викрали спецпосланця генсека ООН Роберт Серрі, - МЗС України

Міністерство закордонних справ України заявляє, що сьогодні у Криму невідомі озброєні люди викрали спецпосланця генсека ООН Роберт Серрі.

Міністерство закордонних справ України заявляє, що сьогодні у Криму невідомі озброєні люди викрали спецпосланця генерельного секретаря ООН Роберт Серрі (на фото). Про це РБК-Україна повідомили у прес-службі МЗС України.

При цьому подробиці події прес-служба має намір надати пізніше.

Раніше у Криму був викрадений директор департаменту по роботі з особовим складом адміністрації Держприкордонслужби, генерал-полковник Михайло Коваль.

Як заявив сьогодні на брифінгу в Києві заступник генсека ООН Ян Еліассон, в ООН ще немає доказів порушень з боку військ Росії у Криму.

За даними українського МЗС, близько 3,6 тис. військових РФ незаконно перебувають у Криму.

Нагадаємо, нова влада України звинувачує Росію у спробі анексії Криму. Своєю чергою, Президент РФ Володимир Путін вчора на прес-конференції заявив про те, що на даний час не бачить необхідності введення військ в Україну, а також поки не розглядає питання приєднання Криму до Росії. Пізніше українські моряки із Севастопольської бригади надводних кораблів звинуватили Путіна в тому, що його заяви про неучасть армії РФ у подіях в АРК є неправдивими.