ua en ru

У Донецьку в результаті артобстрілу Привокзальної площі загорівся тролейбус, - мерія

У Донецьку в результаті артобстрілу в районі Привокзальної площі один із снарядів потрапив в тролейбус, чим викликав його загоряння, водій і пасажири встигли вибігти.

У Донецьку в результаті артобстрілу в районі Привокзальної площі один із снарядів потрапив в тролейбус, чим викликав його загоряння, водій і пасажири встигли вибігти. Про це йдеться в повідомленні прес-служби мерії Донецька.

"У Київському районі епіцентром обстрілу стала Привокзальна площа. Сталося загоряння торгових павільйонів. На місці працюють пожежні наряди МНС. Один із снарядів потрапив в тролейбус і той загорівся. Ніхто не постраждав і водій, і пасажири встигли вибігти", - йдеться в повідомленні.

Мерія повідомляє, що обстановка в місті вкрай напружена. Близько 15:30 був артобстріл в Петровському районі, 17:00 - у Кіровському та Київському районах.

У Кіровському районі за повідомленнями жителів снаряди потрапили в гаражі по вул. Жарикова, у двори житлових будинків по вулицях Пінтера і Терешкової.

Станом на 19:00 зупинено рух тролейбусів по маршруту №2 і трамваїв №1.

Енергетики ДТЕК Донецькобленерго зараз працюють над відновленням пошкодженого електроживлення Північного водопровідного вузла КП "Вода Донбасу". Без води мешканці будинків у частині Київського району. Знеструмленими по місту залишаються близько 230 підстанцій, крім того, із-за пошкоджень на газопроводах 4416 абонентів без газу.