ua en ru

Усик – Джошуа: прогноз на головний реванш року

Усик – Джошуа: прогноз на головний реванш року Фото: Олександр Усик та Ентоні Джошуа на заходах перед другим боєм (Getty Images)

Боксерський світ затамував подих в очікуванні бою-реваншу між Олександром Усиком і Ентоні Джошуа в Саудівській Аравії 20 серпня.

Які прогнози букмекерів на реванш, підкаже РБК-Україна.

Бій-реванш Усик – Джошуа відбудеться 20 серпня. Заявлений час початку поєдинку – 23:00, але в ринг боксери вийдуть, найімовірніше, після півночі. На кону будуть чемпіонські пояси IBF, WBA, WBO, IBO та вакантний титул The Ring.

Для фахівців авторитетної британської контори William Hill українець став фаворитом протистояння. На його перемогу приймають ставки зі скромним коефіцієнтом 1,53, а на претендента – з балом 2,75.

На нечастий у боксі підсумок із нічиєю виставили космічний кеф 17,00. Любителі гострих відчуттів можуть закластися на перемогу Усика в період із 4-го по 6-й раунд із коефіцієнтом 10,00.

Тим часом австрійці з Bwin на перемоги Усика та Джошуа визначили схожі коефіцієнти – 1,53 та 2,62 відповідно. Імовірність нічиєї тут оцінили ще фантастичнішим балом 21,00.

Непатріотична ставка з перемогою британця після того, як він опиниться в нокдауні, збільшить виграш у 10 разів. Натомість перемога Усика за очками рішенням більшості суддів оцінена величезним кефом 23,00.

Напередодні український і британський боксери відвідали церемонію зважування. Під Усиком вага показала 100,5 кг. Натомість Джошуа виявився важчим на понад 10 кілограмів – 110,9 кг.