ua en ru

В "Укроборонпромі" розповіли подробиці виробництва української модифікації гвинтівки М16

В "Укроборонпромі" розповіли подробиці виробництва української модифікації гвинтівки М16 Фото: "Укроборонпром" буде виробляти українську модифікацію гвинтівки М16

На основі М16 підприємства концерну і будуть виробляти варіант штурмової гвинтівки WAC-47

Штурмова гвинтівка М16, яка буде проводитися в Україні на підприємствах ДК "Укроборонпром" в кооперації з американською компанією Aeroscraft, є надсучасною зброєю, що поєднала в собі багаторічний досвід виробництва і використання в бойових умовах. Про це повідомляє прес-служба "Укроборонпрому".

Наголошується, що нова штурмова гвинтівка повинна стати справжньою стрілецькою системою у відповідності зі стандартами, прийнятими в арміях НАТО.

"Головною особливістю M16 є модульність конструкції, що дозволяє створити на її базі різноманітні версії, які найкращим чином відповідають потребам бійців. Це дозволяє змінювати калібри, збільшувати або навпаки - зменшувати довжину стовбура, змінювати цілі частини зброї від прикладу і рукояток до механізму газоотведения і ударно-спусковий групи", - підкреслили в "Укроборонпромі".

На основі М16 підприємства концерну і будуть виробляти варіант штурмової гвинтівки, яка отримала назву WAC-47.

"Завдяки модульної конструкції існує можливість установки різних за довжиною стволів у відповідності з потребами: 10.5", 11.5", 14.5", 18" або 24". Що дозволяє варіювати зброю у відповідності з індивідуальними завдань бійця", - повідомили в прес-службі "Укроборонпрому".

В "Укроборонпромі" розповіли подробиці виробництва української модифікації гвинтівки М16В "Укроборонпромі" розповіли подробиці виробництва української модифікації гвинтівки М16В "Укроборонпромі" розповіли подробиці виробництва української модифікації гвинтівки М16В "Укроборонпромі" розповіли подробиці виробництва української модифікації гвинтівки М16В "Укроборонпромі" розповіли подробиці виробництва української модифікації гвинтівки М16

Фото: "Укроборонпром" буде виробляти українську модифікацію гвинтівки М16

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Укроборонпром" анонсував виробництво стрілецької зброї за стандартами НАТО.