ua en ru

"Укрборонпром" оголосив конкурс на вакантні посади керівників підприємств

"Укрборонпром" оголосив конкурс на вакантні посади керівників підприємств Гендиректор "Укрборонпрому" Роман Романов

До участі в конкурсі запрошуються досвідчені й амбітні управлінці

Державний концерн "Укрборонпром" розпочинає конкурс на заміщення вакантних посад керівників підприємств-учасників. Про це повідомили в прес-службі держконцерну.

До участі в конкурсі запрошуються досвідчені й амбітні управлінці.

"Практика підбору персоналу через відкритий конкурс не нова для "Укрборонпрому" - наприкінці січня в концерні почав працювати відкритий кадровий резерв, який допоміг зібрати понад 400 резюме від фахівців різних галузей. Тому, відповідно до постанови Кабінету міністрів від 3 вересня 2008 р. №777 "Про проведення конкурсного відбору керівників державних суб'єктів господарювання" (зі змінами та доповненнями), оголошено публічний конкурс на заміщення вакантних керівних посад на підприємствах концерну", - йдеться в повідомленні.

"Сьогодні, коли у країні йде війна, оборонно-промисловий комплекс вимагає рішучих і патріотичних керівників, які здатні швидко реагувати на виклики часу і відновити обороноздатність держави", - зазначив генеральний директор "Укрборонпрому" Роман Романов.

Більшість військово-промислових підприємств України протягом 20 років штучно знищувалися, але їх потенціал здатний вивести вітчизняний ОПК на передову світового ринку озброєння та військової техніки. Однак, як зазначили в "Укроборонпромі", це неможливо зробити без ефективних менеджерів на керівних посадах.

"Загальні вимоги до кандидатів, які хочуть взяти участь у конкурсі, - вища освіта і успішний досвід управління підприємством. Післядипломна освіта і знання англійської мови стануть додатковими перевагами при визначенні переможців конкурсу", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Укрборонпром" зекономив 53 млн грн на електронних закупівлях.