ua en ru

"Укрзалізниця" має намір провести модернізацію рухомого складу

"Укрзалізниця" має намір провести модернізацію рухомого складу Фото: Бальчун повідомив про наміри провести модернізацію рухомого складу

А також запровадити жорсткі зміни в обслуговуванні в системі "Укрзалізниці"

"Укрзалізниця" має намір провести модернізацію рухомого складу залізниць. Про це розповів керівник ПАТ "Укрзалізниця" Войцех Бальчун журналістам у вівторок, 5 червня, передає кореспондент РБК-Україна.

"Якщо нам вдасться покращити ефективність, то ми зекономимо багато грошей, підприємство велике, але ми втрачаємо великі суми. Ми будемо поступово покращувати якість і збільшувати масштаби модернізації рухомого складу. Також ми шукаємо можливості на реструктуризацію того боргу, який є", - заявив Бальчун.


Також він підкреслив, що в країні відсутні промислові можливості модернізації 3200 вагонів рухомого складу, яким володіє підприємство.

"Насамперед, це прозорі процедури закупівлі, а також ми розраховуємо на зміни в законодавстві тому що я б хотів звільняти людину, якого зловлю на корупції, а такою процедурою за законодавством немає",- сказав керівник "Укрзалізниці".

Він зазначив, що на "Укрзалізниці" виникають складності з тендерними процедурами.

Крім того, Бальчун підкреслив, що необхідно запровадити жорсткі зміни в обслуговуванні в системі "Укрзалізниці".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Укрзалізниця" призупинила тендер на закупівлю пасажирських вагонів.