ua en ru

Українська розвідка повідомляє про причетність ФСБ до мародерства на Донбасі

Українська розвідка повідомляє про причетність ФСБ до мародерства на Донбасі Фото: глава Міноборони України Степан Полторак

Також встановлено нові факти постачання озброєння та військової техніки бойовикам на Донбас

Українська розвідка повідомляє про причетність Федеральної служби безпеки Російської Федерації (ФСБ) до розкрадання майна та мародерства на окупованому Донбасі. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

"Доведена причетність до розкрадання майна та мародерства співробітників Федеральної служби безпеки Росії, які проходять службу на посадах прикриття в "Міністерстві державної безпеки ДНР". Так, при спробі викрадення приватного автомобіля у м. Новоазовськ місцевими мешканцями був затриманий офіцер ФСБ РФ на прізвище Андрєєв, який мав посвідчення підполковника "МДБ ДНР", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, також встановлено нові факти постачання озброєння та військової техніки, боєприпасів і паливно-мастильних матеріалів Збройним силам РФ на окупованих територіях.

"До залізничної станції м. Іловайськ прибули два ешелони з військовою технікою (12 танків, шість БМП), боєприпасами (до 500 тонн) та дизельним пальним (до 300 тонн)", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, штаб АТО повідомляє про загострення ситуації на Донбасі.