ua en ru

В Україні зафіксували ще одну смерть від COVID-19

В Україні зафіксували ще одну смерть від COVID-19 Ілюстративне фото (РБК-Україна)

Від коронавірусу померли вже 10 людей

Кількість летальних випадків від коронавірусу в Україні зросла до 10. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram-канал Міністерства охорони здоров'я.

Так, за даними МОЗ, сьогодні в Україні зафіксували ще одну смерть від коронавірусу. Загальна кількість летальних випадків станом на вечір 29 березня становить - 10.

Нагадаємо, раніше в МОЗ повідомили, що станом на вечір в Україні підтвердили вже понад 470 випадків коронавірусу. За останню добу було зафіксовано 57 нових хворих на коронавірус.

Також РБК-Україна писало, що станом на ранок, 29 березня, на території України було зафіксовано 9 летальних випадків від коронавірусу. Загальна кількість інфікованих вранці перевищувала 410.

Крім того, жертвами захворювання на коронавірус у світі стали понад 30 тисяч осіб. Найбільшу кількість летальних випадків від COVID-19 фіксують в Італії, Іспанії та Китаї. Зокрема, в Італії від коронавірусу вже померли понад 10 тисяч осіб.

Додамо, у Сполучених Штатах Америки сьогодні, 29 березня, кількість смертей від коронавірусу перевищила 2 тисячі. В той самий час кількість підтверджених випадків у США перевищила 177 тисяч.