ua en ru

В Україні за минулий рік затримали понад 2 тис. розшукуваних Інтерполом

В Україні за минулий рік затримали понад 2 тис. розшукуваних Інтерполом Фото: українські прикордонники (facebook.com/DPSUkraine)

Результативність по викрадених за кордоном автомобілям зросла в 5 разів

З моменту отримання доступу до баз даних Інтерполу в рамках безвізового режими з Євросоюзом українські прикордонники затримали 2,1 тис. осіб, які перебували в міжнародному розшуку. Про це йдеться в повідомленні Державної прикордонної служби України.

Повідомляється, що в рамках лібералізації візового режиму Держприкордонслужба отримала доступ до баз даних Інтерполу, завдяки чому за 2017 рік виявили 2,1 тис. розшукуваних осіб і 724 паспортних документів. А результативність за викраденими авто зросла в 5 разів у порівнянні з 2016 роком .

Також повідомляється, що за минулий рік співробітники прикордонного відомства виявили 210 транспортних засобів, що перебували в міжнародному розшуку.

В Україні за минулий рік затримали понад 2 тис. розшукуваних Інтерполом

Фото: результати роботи прикордонників

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прикордонники затримали росіянина, розшукуваного Інтерполом за участь в незаконному збройному формуванні та можливий зв'язок з терористичними угрупованнями.