ua en ru

УЄФА призначив суддів на перші матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

УЄФА призначив суддів на перші матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів Фото: Відеопомічники рефері (twitter.com/uefa)

Поєдинки відбудуться 9-10 квітня

УЄФА призначив арбітрів на перші чвертьфінальні матчі Ліги чемпіонів. Про це повідомляється на сайті організації.

Гру між "Тоттенхемом" і "Манчестер Сіті" обслуговуватиме голландська бригада на чолі з Бьорном Куйперсом. Його асистентами стануть Сандер ван Рукел і Ервін Зейнстра. У ролі відеопомічника рефері виступить Данні Маккелі, його асистент - Пол ван Букел. В ролі четвертого рефері виступить Вільям Коллам.

На поєдинок за участю "Ліверпуля" і "Порту" призначена бригада на чолі з Антоніо Матеу Лаосом з Іспанії. Асистентами судді стануть Пау Себріан Девіс і Роберто дель Паломар. Відеопомічник - Хесус Хіль Мансано, його асистент - Хосе Санчес. У ролі четвертого рефері виступить румун Овідіу Хацеган.

Ці матчі відбудуться 9 квітня о 22:00 за Києвом.

Матч "Манчестер Юнайтед" - "Барселона" буде судити італійська бригада арбітрів на чолі з Джанлукою Роккі. Йому допомагатимуть лайнсмени Філіппо Мелі і Маттео пасерують. Резервний суддя - Даніеле Орсато. Відеопомічники рефері - Массіміліано Ірраті і Марко Гвіда.

Зустріч "Аякс" - "Юве" обслужить бригада арбітрів з Іспанії на чолі з Карлосом дель Серро. Йому допомагатимуть лайнсмени Хуан Юсте і Роберто Алонсо. Резервний суддя - Тасос Сідіропулос. Відеопомічники - Алехандро Ернандес і Хуан Мартінес.

Обидві зустрічі пройдуть 10 квітня, початок - о 22:00 за київським часом.

Нагадаємо, нападник "Ювентуса" Кріштіану Роналду відновився після травми і готовий взяти участь в першому матчі чвертьфіналу Ліги чемпіонів з "Аяксом".