ua en ru

Учасники протестів підпалили шини під Радою

Учасники протестів підпалили шини під Радою Фото: ВРУ

Учасники протесту раніше приїжджали до маєтку президента України

Під Верховною Радою України на перетині вул. Банкової та вул. Інститутської учасники протесту підпалили шини. Про це йдеться в повідомленні руху "Визволення" в Facebook.

Під Адміністрацією Президента на Банковій

Опубліковано Рух "Визволення" 18 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 12 листопада в Києві пройшов "Марш обурених" з вимогою ухвалити закон про імпічмент і створити антикорупційний суд.

Раніше екс-глава Одеської облдержадміністрації Михайло Саакашвілі закликав 12 листопада 2017 року провести в центрі Києва марш в підтримку прийняття законів про імпічмент президента України та антикорупційного суду.

Генпрокурор України заявляв, що Акція протесту, яка зараз йде біля Верховної Ради фінансується з-за кордону.

"Хочу почати з тих подій, які з недавніх пір відбуваються біля ВРУ. Як влучно сказав народ, зі збіговиська" Колорадо ". Ці люди, які оголосили себе Майданом, звичайно, Майданом не є", - заявив Луценко.

Генпрокурор також зазначив, що в країні є підстави для мирного протесту громадян, адже влада робить помилки, а життя людей є досить важким. Проте, право на мирний протест не означає підготовку до силового перевороту, "який затіяла невелика купка людей, приблизно 150-200 чоловік".

Відзначено, що на охорону мітингу під Верховною Радою України було витрачено 43 млн гривень. Однак 31 жовтня Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков розпорядився зняти охорону під Верховною Радою України.