ua en ru

Вбивці Олешка пересувались на авто Держгеокадастру

Вбивці Олешка пересувались на авто Держгеокадастру Фото: Віталій Олешко (brd24.com)

Вбивці пересувались на автомобілі марки ЗАЗ "Таврія"

Автомобіль "Таврія", на якому зловмисники приїхали вбивати колишнього бійця АТО та громадського активіста Віталія Олешка із позивним "Сармат" та у якому була знайдена зброя і гільзи, зареєстрований за Держгеокадастром. Про це йдеться в ухвалі Бердянського міськрайонного суду, повідомляє "Громадське".

"При підготовці до вчинення умисного вбивства потерпілого у невстановлений час та у невстановленої особи (зловмисники, - ред.) взяли у тимчасове користування автомобіль марки ЗАЗ "Таврія" 1102 в кузові червоного кольору, реєстраційний номер НОМЕР_1, який перебуває на балансі у ГУ "Державний кадастр у Запорізькій області", який вони планували використати для приїзду та подальшого від'їзду з місця вчинення умисного вбивства", - йдеться в ухвалі суду.

Нагадаємо, що раніше заступник голови Національної поліції В'ячеслав Аброськін заявивляв, що вбивство Олешка є замовним.

Також під час обрання міри запобіжного заходу підозрюваним у вбивстві Олешка суддя Сергій Морока повідомив, що Олешка вбили "у зв’язку з наявними протиріччями підприємницької діяльності".

Нагадаємо, що 3 серпня заарештували усіх підозрюваних у вбивстві Олешка. Таким чином, суд заарештував підозрюваних Олександра Обухова та Максима Владимиренкова на 60 днів без права внесення застави.