ua en ru

Вбивство Ноздровської: підозрюваний визнав свою провину відразу після затримання

Вбивство Ноздровської: підозрюваний визнав свою провину відразу після затримання Фото: Росошанський відразу визнав провину у вбивстві Ноздровської (NPU_GOV_UА)

Попередні результати експертизи доводять його причетність до злочину

Підозрюваний у вбивстві правозахисниці Ірини Ноздровської Юрій Росошанський визнав свою провину відразу ж після затримання, однак не розкаюється у скоєному. Про це під час брифінгу повідомив перший заступник голови Національної поліції - начальник кримінальної поліції В'ячеслав Аброськін, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я особисто з ним розмовляв... Він визнав свою провину спочатку, коли був затриманий. Але я думаю, що він не до кінця усвідомив, що зробив... Він свою провину визнає, але не кається", - сказав він.

Аброськін зазначив, що у процесі слідства було зроблено понад 70 експертиз і вчора в суд вже були передані їх перші результати. За словами правоохоронця, вони вказують на провину Росошанського.

"Всього було проведено більше 70 експертиз... Вина доведена не просто технічно, перші результати проведення експертизи ДНК показують, що на потерпілої були виявлені частинки, які належать Юрію Россошанскому... Слідство триває, допити йдуть", - додав начальник кримінальної поліції України.

Нагадаємо, Вишгородський районний суд обрав запобіжний захід підозрюваному у вбивстві правозахисниці Ірини Ноздровської Юрію Росошанському у вигляді 60 діб утримання під вартою без права внесення застави.

Раніше підозрюваний просив суд звільнити його під особисте зобов'язання.