ua en ru

Вбивство Ноздровської: суд заарештував підозрюваного на 2 місяці

Вбивство Ноздровської: суд заарештував підозрюваного на 2 місяці Фото: скріншот з відео (Радіо Свобода)

8 січня поліція затримала підозрюваного у вбивстві правозахисниці Ноздровської Россошанському

Вишгородський районний суд обрав запобіжний захід підозрюваному у вбивстві правозахисниці Ірини Ноздровської Юрію Россошанському у вигляді 60 діб утримання під вартою без права внесення застави. Відповідне рішення оголосив суддя Олексій Рудюк, передає кореспондент РБК-Україна.

"Застосувати до підозрюваного Россошанського Юрія Вікторовича... запобіжний захід у вигляді утримання під вартою в державній установі Київський слідчий ізолятор Міністерства юстиції України на термін 60 діб", - заявив суддя.

Відповідним рішенням суд задовольнив клопотання сторони обвинувачення.

Як відомо, підозрюваний у вбивстві Ноздровської Россошанський просив суд застосувати до нього міру запобіжного заходу у вигляді особистого зобов'язання. Під час засідання він визнав свою провину і погодився з інкримінованими йому підозрою.

Сторона захисту має право оскаржити рішення суду протягом 5 діб.

Нагадаємо, 8 січня 2018 року поліція затримала підозрюваного у вбивстві правозахисниці Ірини Ноздровської. Далі в ході допиту затриманого за підозрою у вбивстві правозахисниці Ноздровской Россошанському і проведення слідчого експерименту було встановлено деталі злочину.

Россошанський розповів, що діяв сам і вбив Ноздровську в результаті сварки з нею на зупинці громадського транспорту в селі Демидів. Зазначимо, Россошанський Юрій Вікторович 1954 року народження доводиться батьком Дмитру Россошанскому - водієві, який у вересні 2015 року збив на смерть сестру Ноздровської - Світлану Сапатинскую.