ua en ru

У центрі Києва пройшли антитерористичні навчання СБУ

У центрі Києва пройшли антитерористичні навчання СБУ Фото: антитерористичні навчання СБУ

У центрі Києва були чутні вибухи та стрілянина

У центрі Києва сьогодні вранці, 28 серпня 2016 року, пройшли антитерористичні навчання Служби безпеки України. Очевидець Всеволод Кожем’яко повідомив у Facebook, що були чутні вибухи та стрілянина.

"Бульвар Лесі Українки в Києві перекритий в районі ресторану Казбек. Прогриміло кілька потужних вибухів, чутна стрілянина з автоматичної зброї", - йдеться у повідмоленні.


Як повідомляла прес-служби СБУ, тактико-спеціальне антитерористичне навчання співробітників Служби безпеки України проводилися за погодженням з Посольством Ізраїлю в Україні.

Під час заходу планувалося відпрацьовання попередження терористичного акту та мінімізація його наслідків.

Прямо сейчас. Бульвар Леси Украинке в Киеве перекрыт в районе ресторана Казбек. Прогремело несколько мощных взрывов, слышна стрельба из автоматического оружия.

Опубліковано Vsevolod Kozhemyako 27 серпня 2016 р.

В навчаннях взяли участь співробітники СБУ, МВС, Національної поліції, військовослужбовці Збройних Сил України, Державної служби з надзвичайних ситуацій та регіональних підрозділів суб’єктів боротьби з тероризмом.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Співробітники Служби безпеки України (СБУ) попередили теракти у Маріуполі (Донецька область), які планувалося влаштувати на День незалежності України.