ua en ru

У центрі Києва прорвало трубу з гарячою водою

У центрі Києва прорвало трубу з гарячою водою Фото з місця події (facebook.com/CHKyiv)

В яму провалився автомобіль

У вівторок, 5 листопада, у центрі Києва прорвало трубу з гарячою водою на перехресті вул. Саксаганського та Шота Руставелі. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на "Київ Оперативний".

Асфальт як сир розплавився на гарячому бутерброді. Об'їжджайте. Перехрестя Саксаганського та Шота Руставелі

Опубліковано Київ Оперативний Вівторок, 5 листопада 2019 р.

Як видно на відео, у яму, що утворилася в результаті прориву труби, впав автомобіль. Також видно, що на місці працює спецтехніка.

Фото з місця події (facebook.com/dtpukr)

Відзначимо, на даний момент рух у центрі Києва ускладнене. Зокрема, затори утворилися на вул. Жилянській, вул. Саксаганського, бульварі Тараса Шевченка, вул. Льва Толстого, вул. Короленківської, вул. Велика Васильківська, вул. Шота Руставелі, в районі станцій метро "Палац спорту" та "Олімпійська". Також ускладнений рух на бульварі Лесі Українки.

У центрі Києва прорвало трубу з гарячою водою

Нагадаємо, аналогічний випадок на перетині вулиць Шота Руставелі та Саксаганського траплявся на початку жовтня.

Трубу з гарячою водою на вулиці Шота Руставелі також прорвало у 2018 році. Тиск води тоді був настільки сильним, що на місці прориву знесло авто, яке майже провалилося під землю. У результаті інциденту було заблоковано рух тролейбусів і автобусів.

Також РБК-Україна писало, що в столиці у Солом'янському районі на центральній тепломагістралі на Чоколівському бульварі стався порив в тепловому колекторі. В результаті аварії без води залишилися 750 будинків.