ua en ru

У центрі Єревана знайдено тіло дівчини

У центрі Єревана знайдено тіло дівчини Фото: Протест в Єревані

Особа загиблої встановлюється

На одній з центральних вулиць Єревана (Вірменія) правоохоронці знайшли тіло дівчини. Про це повідомляє місцеве видання Новини Вірменії.

"Як повідомили в прес-службі Поліції, близько 13:20 годин 26 червня з Швидкої допомоги надійшов сигнал про те, що біля будинку 38 по вулиці Сарьяна виявлено тіло дівчини. Особа загиблої встановлюється", - зазначає видання.

Відзначається, що за фактом події підготовляються матеріали.

Відзначимо, ніч і день 25 червня в столиці Вірменії пройшли досить спокійно, мітингувальники не робили ніяких активних дій, і, відповідно, з боку поліції не було ніяких спроб втрутитися в події. Активісти зберігали позитивний настрій, співали пісні і танцювали, а вранці зайнялися прибиранням території.

Нагадаємо, 22 червня тисячі жителів Єревана вийшли на акцію протесту до адміністрації Президента Вірменії, вимагаючи скасувати підвищення тарифів на електроенергію.

Пізніше, 23 червня на світанку поліція силою розігнала сидячий пікет на проїжджій частині проспекту Баграмяна в центрі Єревану, проте незабаром протестувальники знову вийшли на проспект.