ua en ru

Троє українців потрапили до списку найгірших форвардів в історії АПЛ

Троє українців потрапили до списку найгірших форвардів в історії АПЛ Фото: Андрій Шевченко (fcdynamo.kiev.ua)

Daily Mail включила Шевченка, Вороніна та Реброва у рейтинг найгірших нападників АПЛ

Українці Андрій Шевченко, Сергій Ребров і Андрій Воронін увійшли до списку найгірших нападників в історії Англійської Прем'єр-Ліги (АПЛ), передає Daily Mail.

Видання підготувало рейтинг 60 найгірших форвардів до 25-річчя АПЛ. На 58 місце Daily Mail поставила Андрія Шевченка, який у 2006 році за 30 млн фунтів стерлінгів перейшов з "Мілана" в лондонський "Челсі", за який забив 9 голів у 48 матчах.

На 45 місці розташувався Сергій Ребров, який у 2000 році перейшов в "Тоттенхем" за 11 млн фунтів. У дебютному сезоні він забив 9 голів в АПЛ, а у другому сезоні лише один. Після цього його віддавали в оренду "Фенербахче" і "Вест Хему".

Андрію Вороніну, який виступав за "Ліверпуль", видання віддало 41 місце рейтингу. В АПЛ Воронін відзначився п'ятьма голами в 27 матчах. Також Daily Mail називає його одним з найгірших футболістів "Ліверпуля" часів Рафи Бенітеса.

Нагадаємо, у вересні сім футболістів були включені до Зали Слави англійського футболу. Зокрема, почесний перелік поповнили Стівен Джеррард, Френк Лемпард, Гері Спід, Боб Уїлсон, Біллі Бондс, Келлі Сміт і Рейчел Янкі.