ua en ru

В результаті вибуху на НПЗ у Москві постраждало три людини

В результаті вибуху на НПЗ у Москві постраждало три людини Фото: на Московському НПЗ стався вибух

Причиною аварії стала розгерметизація компресора з подальшим загорянням

При вибуху і спалаху на Московському нафтопереробному заводі в РФ постраждали три людини. Про це повідомляє агентство "Москва" з посиланням на джерело в правоохоронних органах.

"За попередніми даними, стався вибух установки з перекачування газу з подальшим великим спалахом. Несучі конструкції приміщень не постраждали, порушено засклення. В результаті події постраждали три людини", — сказав співрозмовник агентства.

В Центрі управління в кризових ситуаціях (ЦУКС) столичного управління МНС повідомили, що на місце прибули співробітники МНС, але допомога рятувальників не була потрібна.


"Наші підрозділи перевірили територію заводу, обстановка на місці штатна. Представники адміністрації МНПЗ повідомили, що допомога рятувальників не потрібна, співробітники заводу впоралися самотужки", — сказав він.

Вогонь загасили самі працівники підприємства, повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на представника заводу. За його словами, на це пішло сім хвилин. Причиною вибуху була розгерметизація компресора з подальшим загорянням, уточнило джерело агентства в екстрених службах.

Нагадаємо, у Воркуті на шахті сталося два вибухи.