ua en ru

Трампа зобов'язали розкрити інформацію про всіх відвідувачів резиденції

Трампа зобов'язали розкрити інформацію про всіх відвідувачів резиденції Фото: Дональд Трамп (nato.int)

Суд постановив Секретній службі США розкрити інформацію про візити з 8 вересня 2016 року

Суд США постановив Секретній службі країни розкрити інформацію про всіх відвідувачів резиденції президента США Дональда Трампа в Мар-о-лаго у Флориді з вересня 2016 року. Про це повідомляє NBC News.

Повідомляється, що громадська організація Citizens for Responsibility and Ethics in Washington (CREW) повідомила, що суддя постановив Секретній службі США надати інформацію про візитерів з 8 вересня 2016 року.

"Громадськість має право знати, хто зустрічається з президентом і його співробітниками", - сказав виконавчий директор CREW Ної Букбайндер.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що адміністрація США планує ввести найближчим часом нові санкції проти Ірану в зв'язку з його програмою розробки балістичних ракет.

Так, в новий санкційний список будуть включені 16 іранських організацій та люди, які, на думку Вашингтона, "підтримують протиправну і злочинну діяльність Тегерана в регіоні". У їх число увійдуть 7 суб'єктів та 5 осіб, які, згідно позиції адміністрації США, підтримують іранські військові і "злочинні організації".