ua en ru

Трамп назвав зустріч з Путіним "однією з найкращих"

Трамп назвав зустріч з Путіним "однією з найкращих" Фото: Дональд Трамп і Володимир Путін (flickr.com/helsinki2018)

Зустріч Трампа і Путіна відбулася 16 липня в Гельсінкі

Президент США Дональд Трамп назвав зустріч з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним "однієї з кращих". Про це він заявив в ході виступу в штаті Монтана, повідомляє CNN.

Як повідомив Трамп, в ході зустрічі з Путіним, яка за його словами була "однією з кращих зустрічей", обговорювали Україну, Сирію та Ізраїль.

"У нас була чудова зустріч. Ми говорили про Україну, ми говорили про Сирію. Ми говорили про захист Ізраїлю. Ми говорили про стільки великих речей", - зазначив він.

Нагадаємо, зустріч Трампа і Путіна відбулася 16 липня в Гельсінкі. На зустрічі, зокрема, обговорювалося питання анексії Росією Криму. В ході прес-конференції за результатами зустрічі Путін заявив, що РФ провела в Криму "референдум у відповідності з міжнародним правом, із статутом ООН і для Російської Федерації питання Криму закрито". У свою чергу, Трамп заявив про незаконність "приєднання" Криму до Російської Федерації.

Зазначимо, зустріч Трампа з Путіним тривала майже дві години. Президент США оцінив ці переговори як "дуже хороші".

Додамо, що за словами прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова, Трамп і Путін можуть провести три зустрічі на різних міжнародних заходах до кінця поточного року.