ua en ru

Путін і Трамп можуть провести три зустрічі до кінця року

Путін і Трамп можуть провести три зустрічі до кінця року Фото: Трамп і Путін (flickr.com/helsinki2018)

Переговори можуть відбудуться у Франції, Сінгапурі та Аргентині

Президент США Дональд Трамп і президент Російської Федерації Володимир Путін можуть провести три зустрічі на різних міжнародних заходах до кінця поточного року. Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова.

За словами Пєскова, мова йде про святкування завершення Першої світової війни у Франції, Східноазіатський саміт в Сінгапурі і зустріч лідерів "великої двадцятки" в Аргентині. Він не виключив контактів на вищому рівні в цих країнах.

11 листопада у Франції буде відзначатися 100-річчя закінчення Першої світової війни, у зв'язку з чим запрошені лідери країн - учасниць конфлікту. За словами Пєскова, опрацьовується візит Путіна на церемонію, пов'язану з цією історичною датою.

У свою чергу, з 11 по 15 листопада в Сінгапурі пройде Східноазійський саміт, на якому очікується присутність і Трампа, і Путіна.

Нагадаємо, 16 липня в Гельсінкі відбулася зустріч Трампа і Путіна. У ході спільної прес-конференції за результатами зустрічі з Трампом Путін заявив, що для РФ питання Криму закрите.