ua en ru

Трамп назвав "ненависниками" невдоволених його вдалою зустріччю із Путіним

Трамп назвав "ненависниками" невдоволених його вдалою зустріччю із Путіним Фото: Дональд Трамп (flickr.com/helsinki2018 )

За словами президента США, такі люди зволіють воювати, аніж бачити такі речі

Президент Сполучених Штатів Дональд Трамп назвав ненависниками невдоволених його вдалою зустріччю у Гельсінкі з главою Російської Федерації Володимиром Путіним. Про це Трамп написав у своєму Twitter.

За його словами, такі люди зволіють пійти на війну, аніж прийняти це.

Трамп назвав "ненависниками" невдоволених його вдалою зустріччю із Путіним

"Деякі люди ненавидять той факт, що я добре порозумівся із президентом Росії Путіним. Вони воліють піти на війну, аніж бачити це. Це називається синдромом божевілля на підгрунті Трампа", - підкреслив американський лідер.

Нагадаємо, Трамп анонсував, що за його зустріччю із главою Росії Володимиром Путіним послідують великі результати. Він зазначив, що вони з президентом РФ чудово порозумілися і обговорили багато важливих питань, незважаючи на очікування "ненависників" побачити у ході зустрічі "боксерський поєдинок". "Великі результати прийдуть!" - написав президент США.

Голова США прогнозує, що у кінцевому підсумку зустріч з Путіним може виявитися ще більш успішною, ніж з партнерами по НАТО. "З цієї зустрічі вийде багато позитивних речей", - вказав американський лідер.

Раніше Трамп заявив, що зустріч з Путіним пройшла краще, ніж з союзниками по Північноатлантичному альянсу.