ua en ru

Тіло адвоката Грабовського знайшли близько 4 ранку в лісі Київської області

Тіло адвоката Грабовського знайшли близько 4 ранку в лісі Київської області Фото: Юрій Грабовський

Місце поховання Грабовського вказав один з підозрюваних у викраденні

Тіло вбитого адвоката Юрія Грабовського, який захищав офіцера Головного розвідувального управління (ГРУ) ЗС Росії Олександра Александрова, знайшли сьогодні близько 4 ранку в лісі Київської області. Про це у Facebook повідомив журналіст Валерій Калниш з посиланням на головного військового прокурора Анатолія Матіоса.

"Адвокат Юрій Грабовський убитий. Тіло знайшли у Київській області, в лісі. Поговорив з головним військовим прокурором Анатолієм Матиосом. Він розповів, що слідчою групою, в яку входять військові прокурори, бійці "Альфи" і офіцери СБУ, напередодні затримали ще одного підозрюваного у викраденні адвоката він і розколовся, вказавши на місце в лісі. Тіло адвоката було знайдено закопаним. Його знайшли близько 4 ранку сьогоднішнього дня", - йдеться в повідомленні.

Адвокат Юрий Грабовский убитUPD.Тело нашли в Киевской области, в лесу. Поговорил с главным военным прокурором Анатол...

Опубликовано Валерій Калнишем 24 марта 2016 г.

Нагадаємо, 10 березня поліція оголосила Юрія Грабовського в розшук. Однак сам адвокат у Facebook написав, що йому довелося виїхати з України, бо тут його життю загрожує небезпека. Згідно з повідомленням, Грабовський знаходився в Шарм-еш-Шейху (Єгипет).

20 березня головний військовий прокурор України Анатолій Матіос повідомили, що затриманий підозрюваний у причетності до зникнення Грабовського.