ua en ru

Поліція оголосила в розшук адвоката одного з ГРУшників Грабовського

Поліція оголосила в розшук адвоката одного з ГРУшників Грабовського Фото: суд над ГРУшниками

Грабовського вважають безвісно зниклим

Поліція оголосила в розшук адвоката одного з офіцерів Головного розвідувального управління (ГРУ) Збройних сил Російської Федерації Олександра Александрова Юрія Грабовського. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції в Одеській області.

"Шевченківським ВП Приморського ВП в м. Одесі ГУНП в Одеській області розшукується безвісно зниклий Грабовський Юрій Леонідович, 25.10.1972 р.н., місцезнаходження якого не відомо з 05.03.2016 року. Прикмети: на вигляд 40-45 років, повної статури, зріст 165-175 см, волосся темне, очі світлі", - йдеться у повідомленні.

Поліція просить всіх, хто володіє будь-якою інформацією стосовно безвісно зниклого повідомити за телефонами +3 (8048) 779-42-49, +3(8048) 779-42-07, 102, або звернутися до найближчого відділення поліції.

Відповідну заяву голови Національної асоціації адвокатів України, Ради адвокатів України Лідії Ізовітової сьогодні було передано заступнику голови Національної поліції України - начальнику Головного управління Національної поліції у Києві полковнику поліції Андрію Крищенку.

"Прошу вжити всіх невідкладних та термінових дій по встановленню місця знаходження заступника Голови Вищої кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури, Грабовського Юрія Леонідовича, який безвісно зник, і з ним немає жодного зв'язку протягом останніх 3 днів, а саме з 07 березня 2016 року", - ідеться у заяві.

Разом з тим, сам адвокат на своїй сторінці в Facebook написав, що йому довелося виїхати з України, оскільки тут його життю загрожує небезпека. Згідно з повідомленням, Грабовський знаходиться в Шарм-еш-Шейху (Єгипет).

"Вибачте, що підвів вас мої друзі!!! Довелося виїхати з України, не по своїй волі! Зате я в безпеці! Не знаю коли повернуся, по можливості, буду відповідати вам. Дуже хочу назад на Батьківщину", - написав він.

Простите ,что подвёл вас мои друзья!!! Пришлось уехать с Украины , не по своей воле! Зато я в безопасности! Не знаю когда вернусь, по возможности ,буду отвечать вам.очень хочу обратно на Родину .