ua en ru

За добу в Україні від коронавірусу померли 10 осіб

За добу в Україні від коронавірусу померли 10 осіб Ілюстративне фото (РБК-Україна)

Коефіцієнт летальності на сьогодні складає 3%

За минулу добу в Україні померло 10 людей в результаті інфікування коронавірусом. Про це на брифінгу в неділю повідомив головний санітарний лікар України Віктор Ляшко, передає кореспондент РБК-Україна.

За його словами, коефіцієнт летальності на сьогодні становить 3%.

"За минулу добу у нас 10 осіб одужали. Та на жаль є 10 повідомлень про летальні випадки від коронавірусної хвороби. Коефіцієнт летальності сьогодні складає 3%... Одужали 89 осіб, у тому числі 7 медпрацівників. Померло всього 83 людини. Показник одужання вже другий день перевищує кількість померлих", - заявив Ляшко.

Нагадаємо, в Україні кількість хворих на COVID-19 зросла до 2777 осіб. За добу зафіксовано 266 нових випадків. Серед померлих переважають особи у віці від 50-ти років (85,5%).

Раніше перші два випадки зараження підтвердили в Миколаївській області. Таким чином, коронавірус поширився на всі регіони України.

Також РБК-Україна повідомляло, що число хворих на коронавірус у світі станом на ранок 12 квітня становить 1 777 517 осіб.

Раніше повідомлялося, що від захворювання на коронавірус за кордоном померли 6 громадян України. Також було відомо про одужання від коронавірусу 19 українців.