ua en ru

Суд продовжив арешт підозрюваного у викраденні Луценка і Вербицького в часи Майдану

Суд продовжив арешт підозрюваного у викраденні Луценка і Вербицького в часи Майдану Фото: Олександр Волков (facebook.com/Mustafanayyem)

Волков буде перебувати під вартою як мінімум до 19 листопада

Суд продовжив арешт підозрюваного у причетності до викрадення чинного народного депутата Ігоря Луценка і вбивство активіста Юрія Вербицького в 2014 році в часи Майдану Олександру Волкову на два місяці. Про це повідомляє "Тиждень.uа".

Повідомляється, що підозрюваний у причетності до викрадення активістів Майдану Олександр Волков буде перебувати під вартою ще два місяці. Відповідне рішення 22 вересня ухвалила суддя Печерського райсуду Олеся Батрин.

Зазначено, що Волков буде перебувати під вартою як мінімум до 19 листопада.

Нагадаємо, Волков підозрюється за ч. 3 ст. 27 3 ч. ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини), ч. 3 ст. 27 ч. 2 ст. 127 (катування), ч. 3 ст. 27 п. П. 3, 12 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

У ГПУ розповіли про докази причетності Волкова до викрадення людей на Майдані. Волков видав себе тим, що дізнавшись про затримання правоохоронцями своїх спільників, спробував утекти в Росію, але потім усе ж повернувся в Україну, і саме ці його переміщення викликали інтерес слідчих прокуратури.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в липня Печерський районний суд Києва обрав для Олександра Волкова.