ua en ru

Суд Києва відклав розгляд позову Ківи проти Одеської ОДА

Суд Києва відклав розгляд позову Ківи проти Одеської ОДА Фото: Ілля Ківа

За словами захисника Ківи, спостерігається затягування процесу

Голосіївський суд Києва відклав розгляд позову Іллі Ківи проти Одеської державної адміністрації про захист честі і гідності до перегляду підсудності справи Апеляційним судом міста Києва. Про це передає кореспондент РБК-Україна.

"На сьогодні - це затягування процесу, Саакашвілі в останній день подав апеляційну скаргу на то, що ми звернулися в Голосіївський суд, точно так само телеканал "112 Україна" (подав скаргу - ред)",- сказав Олексій Шевченко, захисник Іллі Ківи.


Розгляд справи по суті відкладені до вирішення апеляційної інстанції підсудності справи. Крім того, серед відповідачів були присутні представники інформаційних порталів, які, на думку представників Ківи поширили висловлювання голови Одеської ОДА Саакашвілі про те, що екс-глава департаменту по боротьбі з наркозлочинністю просто є кримінальним авторитетом.

"Інформативності всі телеканали висвітлювали цю подію. Я хочу підкреслити факт неповаги до мене, як адвоката і до моєї колеги. Про це було відомо ще місяць тому, що стосується пана Саакашвілі, він теж знав, що це виключно затягування процесу",- прокоментував адвокат перенесення судового засідання.

Нагадаємо, раніше Ківа офіційно став кандидатом в нардепи.