ua en ru

Ківа офіційно став кандидатом в нардепи

Ківа офіційно став кандидатом в нардепи Фото: Ілля Ківа

Станом на 27 травня ЦВК зареєструвала 10 кандидатів у народні депутати на довибори в Раду

Екс-глава Департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції Ілля Ківа офіційно став кандидатом в народні депутати. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Центральної виборчої комісії (ЦВК).

Як зазначається, 27 травня ЦВК провела друге засідання під головуванням Михайла Охендовського, на якому зареєструвала 5 кандидатів у народні депутати України в одномандатних виборчих округах на проміжних виборах народних депутатів України 17 липня 2016 року.


"А саме: Денисенко М.Ю., Шилову В.В. - в ОВО № 27, Костанчука Т.Д., Лесика А.А. - в ОВО № 114, Ківу І.В. - в ОВО № 183", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, таким чином, станом на 27 травня Центральна виборча комісія зареєструвала 10 кандидатів у народні депутати України на проміжних виборах народних депутатів України 17 липня 2016 року.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що екс-глава Департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції Ілля Ківа підтвердив, що балотуватиметься до Верховної Ради на проміжних виборах по округу 183 (Корабельний район міста Херсона та Білозерський район).