ua en ru

Стець сподівається, що Мінінформації ліквідують до кінця року

Стець сподівається, що Мінінформації ліквідують до кінця року Юрій Стець (на фото)

Міністр інформаційної політики Юрій Стець сподівається, що його відомство буде ліквідоване до кінця 2015 р., після того, як воно виконає всі свої функції. Про це він заявив сьогодні під час круглого столу "Як виграти інформаційну війну?", передає кореспондент РБК-Україна.

"Виконавши всі покладені перед собою завдання, я сподіваюсь, що 29 грудня у мене з'явиться така можливість на свій День народження подарувати свою відставку і ліквідацію Міністерства інформаційної політики як інструментарію, який виконав свою функцію",- заявив Стець.

При цьому він також висловив надію, що до кінця року парламент прийме концепцію інформаційної безпеки.

"Перше, що ми маємо зробити - це розпочати експертним колом із залученням представників Великобританії, Польщі, Прибалтики, Америки експертів з питань інформаційної безпеки, моральних авторитетів України, журналістів, медіа-юристів для початку розробки документу, який буде зватись "Концепція інформаційної безпеки", який у травні місяці ми представимо на обговорення суспільства, який до вересня місяця, сподіваюсь, вивчать народні депутати, з вересня місяця почнуть обговорювати його у парламенті. Так само сподіваюсь, що до кінця року вони приймуть цей документ", - зазначив Стець.

Нагадаємо, Кабмін створив Мінінформації 14 січня 2015 р.

Верховна Рада України 2 грудня 2014 р.призначила новий Кабінет міністрів, до складу якого також увійшло Міністерство інформації. Очолив нове міністерство член партії "Блоку Петра Порошенко" Юрій Стець (на фото).

Проект положення про Міністерство інформації було оприлюднено 10 грудня 2014 р.