ua en ru

Стала відома європейська ціна iPhone 6s

Стала відома європейська ціна iPhone 6s Фото: iPhone 6s

Вартість iPhone 6s і iPhone 6s Plus буде залежати від обсягу пам'яті

Європейська ціна iPhone 6s і iPhone 6s Plus стала відома ще до офіційної презентації пристрою компанією Apple, яка відбудеться сьогодні, 9 вересня, в Сан-Франциско. Згідно з інформацією ресурсу TechTastic, вартість iPhone 6s і iPhone 6s Plus буде залежати від обсягу пам'яті.

Відзначається, що пристрої будуть випускатися в трьох варіантах. Відповідно, iPhone 6s з об'ємом пам'яті 16 ГБ можна буде придбати за 699 євро, з об'ємом 64 ГБ - за 799 євро, а пристрій, пам'ять якого становить 128 ГБ, обійдеться в 899 євро. Для iPhone 6s Plus будуть представлені аналогічні модифікації. Так, ціна iPhone 6s Plus з об'ємом пам'яті 16 ГБ становитиме 799 євро, з пам'яттю на 64 ГБ - 899 євро, а пристрій з об'ємом пам'яті 128 ГБ - 999 євро. Таким чином, націнка на iPhone 6s Plus в порівнянні з його компактною моделлю iPhone 6s буде складати 100 євро.

У компанії очікують рекордних продажів своїх нових продуктів. Згідно з інформацією ЗМІ, Apple до кінця року планує випустити від 85 до 90 млн примірників нових iPhone 6s і iPhone 6s Plus.

Нагадаємо, що дата виходу iPhone 6s і iPhone 6s Plus призначена на 18 вересня. Як повідомлялося, першими оцінять новий пристрій компанії Apple в США, Великобританії, Німеччини, Японії, які традиційно потрапляють під першу хвилю продажів, а також Австралія, Сінгапур, Канада і Франція.

Жителі країн, які потрапляють під другу хвилю, зможуть придбати iPhone 6s і iPhone 6s Plus 25 вересня.

Крім того, деякі з характеристик iPhone 6s вже доступні в інтернеті. Зокрема, на даний момент відомо, що смартфони обзаведуться захищеними дисплеями Force Touch, процесором A9, вдосконаленої камерою, а також будуть підтримувати більш швидкісну зв'язок LTE (4G).

Відзначимо, що в мережі вже можна подивитися перші фото iPhone 6s і iPhone 6s Plus, згідно з якими можна простежити схожість трансформацій зовнішнього дизайну нової моделі з трансформаціями, які спостерігалися при зміні iPhone 5 на iPhone 5S.