ua en ru

Спецслужби РФ намагалися організувати фальшиве інтерв’ю Порошенка для NYT

Спецслужби РФ намагалися організувати фальшиве інтерв’ю Порошенка для NYT Фото: Петр Порошенко

Російські спецслужби продовжують гібридну війну проти України

Спецслужби Російської Федерації намагалися організувати фальшиве інтерв’ю президента України Петра Порошенка американській газеті New York Times. Про це повідомив прес-секретар Порошенка Святослав Цеголко у Facebook.

"Російські спецслужби продовжують гібридну війну проти України. З допомогою фальшивого листа вони спробували організувати інтерв’ю американській газеті New York Times від імені президента України. На фальшивому бланку подали телефони та електронні адреси своїх агентів, провели переговори і навіть телефоном озвучили "відповіді" на питання", - йдеться у повідомленні.


Як зазначається, американські журналісти перевірили достовірність запису у справжній прес-службі і фейкове інтерв’ю не потрапило на шпальти.

"До честі газети, журналісти перевірили достовірність запису у справжній прес-службі і фейкове інтерв’ю не потрапило на шпальти. Дякую їм за це", - написав Цеголко.

Нагадаємо, раніше президент Петро Порошенко прокоментував редакційну статтю New York Times щодо потурання корупції владою в Україні, назвавши її елементом гібридної війни.