ua en ru

Сполучення Ковель-Хелм може з'явитися вже у середині червня 2017 року

Сполучення Ковель-Хелм може з'явитися вже у середині червня 2017 року Фото: сполучення Ковель-Хелм може з'явитися вже в середині червня

Розвиток цього сполучення посприяє максимально швидкому перетину кордону

Українська і польська залізниці працюють над новим сполученням між Україною і Польщею Ковель-Хелм, яке може з'явитися вже в середині червня. Про це повідомляє прес-центр ПАТ "Укрзалізниці".

Зазначено, що розвиток цього сполучення посприяє максимально швидкому перетину кордону. Даний проект розробляється за ініціативою української та польської сторін.

"Наразі узгоджуються деталі графіку руху цього поїзда, зокрема, для зручних пересадок на інші поїзди. Розглядається можливість пересадки з №667 Чернівці - Ковель, №97 Київ - Ковель, №83 Одеса - Ковель, а зворотно з Хелму пересадка на поїзд №98 Ковель - Київ та приміські поїзди, що відправляються з Ковеля ввечері. Окрім цього, працюємо з прикордонною та митною службами, узгоджуємо процедуру перетину кордону, щоб пасажири мали можливість потрапити в Польщу максимально швидко", - розповів директор регіонального філіалу "Львівська залізниця" Іван Груник.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ПАТ "Укрзалізниця" змінило графік курсування 3 поїздів на літній період. Про це повідомили в прес-службі компанії.