ua en ru

Ситуація в Авдіївці: для евакуації з міста підготували ще 33 людей

Ситуація в Авдіївці: для евакуації з міста підготували ще 33 людей Фото: видача гуманітарної допомоги жителям Авдіївки

За минулу добу з обстріляного міста вивезли 22 особи

У Держслужбі з надзвичайних ситуацій доповіли про ситуацію в Авдіївці (Донецька область) станом на 07:00 5 лютого - із міста вже евакуйовано 266 людей (із них 42 особи похилого віку та 124 дитини), сформовано списки з 33 осіб (із них 16 дітей) на евакуацію. Про це повідомляє прес-центр ДСНС.

Зазначено, що наразі до мобільних пунктів обігріву з початку їхнього функціонування звернулося вже 10 182 особи (за минулу добу 929 осіб), харчування здійснюється трьома польовими кухнями.

Також організована та проводиться видача населенню міста гуманітарної допомоги у вигляді продуктових і промислових наборів у пакетах, наразі видано 5133 набори (за минулу добу 1112).

"Усього до аварійно відновлювальних робіт залучені 260 осіб та 60 одиниць техніки. Організовано роботу Штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації та взаємодію служб. Ситуація знаходиться на контролі ДСНС", - резюмували у відомстві.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російська сторона в Спільному центрі з контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК) знову дала гарантії припинення вогню в Авдіївці на неділю, 5 лютого, тому в місті відкрилися два пункти прийому громадян.