ua en ru

Ситуація в Авдіївці: росіяни дали гарантії "тиші", в місті відкрили два пункти прийому громадян

Ситуація в Авдіївці: росіяни дали гарантії "тиші", в місті відкрили два пункти прийому громадян Фото: Павло Жебрівський розповів про ситуацію в Авдіївці

Також у неділю відбудеться ремонт ліній електропередач

Російська сторона в Спільному центрі з контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК) знову дала гарантії припинення вогню Авдіївці на неділю, 5 лютого. Про це повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський на своїй сторінці в Facebook.

"Отримали від російської сторони в СЦКК чергову письмову гарантію припинення вогню на завтра в Авдіївці ", - написав Жебрівський.

За його словами, в неділю вранці, 5 лютого, на місце розриву ліній електропередач вийдуть ремонтні бригади у супроводі службовців ДСНС.

Отримали від російської сторони в СЦКК чергову письмову гарантію припинення вогню на завтра біля #Авдіївка. Ремонтні бригади у супроводі службовців ДСНС зранку вийдуть на місце пориву ЛЕП.

Опубліковано Павлом Жебрівським 4 лютого 2017 р.

Також Жебрівський повідомив, що в Авдіївці почали працювати два пункти прийому громадян.

"Крім прямого призначення прийому і консультацій громадян, ці пункти будуть функціонувати ще й в режимі пунктів обігріву, харчування та надання гуманітарної допомоги", - пояснив він.

Крім цього, в неділю, Нацгвардія надасть місту додаткові автомобілі для розвезення гуманітарної допомоги.

"Ці ж вантажівки будемо задіювати і для ремонтних бригад, в тому числі для доставки будівельних матеріалів. Ще одну вантажівку дає нам Національна поліція", - додав глава Донецької обласної військово-цивільної адміністрації.

Сьогодні у стару #Авдіївці національна поліція відкрила два пункти прийому громадян. Окрім прямого призначення прийому ...

Опубліковано Павлом Жебрівським 4 лютого 2017 р.

Нагадаємо, з понеділка в Авдіївці відновлять роботу всіх шкіл і дитсадків.