ua en ru

Синоптики попереджають про високий рівень пожежної небезпеки в Україні

Синоптики попереджають про високий рівень пожежної небезпеки в Україні Ілюстративне фото (dsns.gov.ua)

До 20 вересня у Києві та області очікується висока пожежна небезпека

В Україні, 10-21 вересня, у деяких областях утримається надзвичайна (5 класу), місцями висока (4 класу), пожежна небезпека. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

За даними Укргідрометцентру, 19-21 вересня у східних, Хмельницькій, Тернопільській, Рівненській, Закарпатській, більшості районів Житомирської, Сумської областей надзвичайна (5 класу) пожежна небезпека, на решті території України висока (4 класу), місцями надзвичайна (5 класу) пожежна небезпека.

"19-20 вересня по Київській області (крім району Баришівки) високий (4 класу), в районі Чорнобиля надзвичайний (5 класу) рівень пожежної небезпеки", - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що 19-20 вересня у м. Києві високий (4 класу) рівень пожежної небезпеки.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що у Житомирі сьогодні, 18 вересня 2018 року, виникла пожежа на території складу готової продукції картонного комбінату.

Також повідомлялося, що у Дніпрі ліквідували пожежу на території автотранспортного підприємства по вулиці Орловській, в результаті чого пошкоджено гаражний бокс, 10 вантажних автомобілів, причіп.