ua en ru

У Дніпрі горіло автотранспортне підприємство площею 700 кв. м

У Дніпрі горіло автотранспортне підприємство площею 700 кв. м Фото (dsns.gov.ua)

В результаті пожежі пошкоджено гаражний бокс, 10 вантажних автомобілів, причіп

В Дніпрі сьогодні о 4:15 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу на території автотранспортного підприємства по вулиці Орловській, в результаті чого пошкоджено гаражний бокс, 10 вантажних автомобілів, причіп. Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

Повідомляється, що прибувши на місце, рятувальники встановили, що пожежа виникла у автомобільного боксу, розташованого в одноповерховій будівлі на території підприємства. Вогнем знищено 300 одиниць пластикових ємностей для транспортування рідких і сипучих вантажів на площі 250 кв. м, пошкоджено на площі 350 кв. м. будівельні конструкції боксу, а також три вантажних автомобіля DAF і причіп, які перебували всередині гаражного боксу, також пошкоджено на площі 100 кв. м. обшивка кузовів семи вантажних автомобілів, які перебували біля будівлі гаража.

Загальна площа пожежі склала 700 кв. м, повідомили у відомстві. Пожежу локалізували о 05:35 і ліквідували о 5:57. До гасіння було залучено 32 особи особового складу та 8 одиниць пожарноспасательной техніки Головного управління ДСНС України в Дніпропетровській області.

Нагадаємо, раніше сообащлось, що в Києві біля "Епіцентру" сталася пожежа на території приватного сектора.