ua en ru

У Житомирі горять склади картонного комбінату

У Житомирі горять склади картонного комбінату Фото: пожежа у Житомирі (zhytomyr.dsns.gov.ua)

Площа пожежі на картонній фабриці у Житомирі складає 3 тис. кв. м

У Житомирі сьогодні, 18 вересня 2018 року, виникла пожежа на території складу готової продукції картонного комбінату. Про це йдеться у повідомленні облуправління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Житомирській області.

Як зазначається, пожежа на складі виникла сьогодні об 11:20, площа пожежі орієнтовно складає 3 тис. кв.м. До ліквідації пожежі залучено 11 одиниць техніки та 63 рятувальника.

"Висока температура та швидке розповсюдження вогню через високе пожежне навантаження (горить папір, картон тощо) створюють складність в гасінні", - йдеться у повідомленні.

У Житомирі горять склади картонного комбінату
У Житомирі горять склади картонного комбінату
У Житомирі горять склади картонного комбінату

Фото: пожежа у Житомирі (zhytomyr.dsns.gov.ua)

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що 12 вересня в Голосіївському районі Києва горів гуртожиток, через пожежу рятувальники евакуювали 50 осіб.

Крім того, повідомлялося, що 10 вересня в Києві на вулиці Берковецькій загорівся офіс, в результаті чого вигоріли два кабінети.

Також повідомлялося, що в Кривому Розі (Дніпропетровська область) в результаті пожежі в одноповерховому приватному житловому будинку загинули 3 людини, серед яких 1 дитина.