ua en ru

У штабі АТО заявили про загострення ситуації на Донбасі

У штабі АТО заявили про загострення ситуації на Донбасі Фото: сили АТО як і раніше контролюють ситуацію по всій лінії розмежування

Найбільше обстрілів зафіксовано на Донецькому напрямку

Ситуація в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі загострилася, однак повністю контролюється українською армією. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє прес-центр штабу АТО.

"За минулу добу російські окупаційні війська 96 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних Сил України", - йдеться в повідомленні.


Найбільше обстрілів зафіксовано на Донецькому напрямку (46), на Маріупольському підтверджено 32 випадки відкриття вогню, 18 обстрілів було скоєно на Луганщині.

Зокрема бойовики відкривали вогонь по Авдіївці, Пісках, Новоселівці Другій, Першому травню, Луганському, Мар'їнці, Сіонітному, на всій ділянці фронту Красногорівка-Широкіно, Попасній, Навоолександрівці, Золотому, Станиці Луганській, Кримському.

При цьому ворог продовжує використовувати заборонену мінськими угодами зброю.

Крім цього, в зоні АТО продовжують свою активну діяльність снайпери. Вони проявили себе в Авдіївці, Мар'їнці, Попасній і Навоолександрівці.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 6.00 18 серпня 2016 року: Ситуація у зоні проведення АТО загострюється. Минув...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 17 серпня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики нарощують кількість обстрілу позицій сил АТО.