ua en ru

Шахтар - Гоффенхайм: анонс матчу

Шахтар - Гоффенхайм: анонс матчу Фото: передматчеве тренування "Шахетра" напередодні першого матчу Ліги чемпіонів (facebook.com/fcshakhtar)

Готуємося до стартового поєдинку групового етапу Ліги чемпіонів

Донецький "Шахтар" в першому турі групового етапу Ліги чемпіонів зіграє вдома з німецьким "Гоффенхаймом". Трансляція матчу розпочнеться на РБК-Україна о 19:55, дивитися поєдинок можна на Футбол 2. На думку букмекерів, перевага в цьому протистоянні на боці "гірників".

Онлайн-трансляцію матчу Шахтар - Гоффенхайм можна дивитися на РБК-Україна о 19:55

19 вересня 19:55
Харків, ОСК "Металіст"

На поєдинку буде працювати бригада арбітрів з Данії на чолі з Якобом Келети. Допомагати йому будуть лайнсмени Ларс Хуммельгор і Хейне Соренсен.

Головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека: "Ми спробували максимально вивчити суперника. Вони грають з особливою тактичною схемою. Якщо порівнювати з минулим сезоном, коли "Гоффенхайм" фінішував третім в чемпіонаті Німеччини, то їх склад практично не змінився. Не люблю персоналізувати, тому не буду акцентувати увагу на окремих футболістах. Команда сильна своїм колективом".

Головний тренер "Гоффенхайма" Юліан Нагельсманн: "Не скажу, як ми будемо грати. Побачите самі, чи буде це гра від оборони або ні. Я можу зробити комплімент "Шахтарю" щодо його тактичної підготовки. Вони добре комбінують і в обороні, і в атаці. Коли до восьми гравців мають проблеми зі здоров'ям, це непросто. Але ми продовжуємо працювати, і у нас дуже важлива гра".

Орієнтовні склади:

"Шахтар": Пятов; Бутко, Хочолава, Ракицький, Ісмаїлі; Алан Патрік, Степаненко; Марлос, Тайсон, Болбат; Жуніор Мораес
Не зіграють: Дентіньо, Ордець (дискваліфікація), Веллінгтон Нем
Травмований: Кайоде

"Гоффенхайм": Бауманн; Нордтвейт, Фогт, Пош; Кадержабек, Біттенкур, Грілліч, Цубер, Шульц; Крамаріч, соло
Не зіграють: Амірі, Ермін Бичакчич, Бельфоділь, Бренет, Гайгер, Хюбнер, Нуху, Рупп
Травмовано: Грілліч, Фогт