ua en ru

Сенцов написав заповіт на свою творчість, - сестра

Сенцов написав заповіт на свою творчість, - сестра Фото: Олег Сенцов (zk.dsns.gov.уа)

Режисер також розповідає про свій стан і називає його "стабільно-паскудним"

Український режисер Олег Сенцов, якого незаконно засудили в РФ, написав заповіт на свою творчість. Про це на своїй сторінці в Facebook написала сестра режисера Наталія Каплан.

"Він (Олег Сенцов - ред.) написав заповіт на свою творчість у разі смерті, і це сильно лякає", - написала Каплан.

Крім того, вона опублікувала уривок листа Олега Сенцова, де той описує свій стан, а також зазначає, що не зламався.

"Те, що я скоро вийду і ... все щасливо заживемо в Києві, я вже не вірю. Як і в багато чого іншого. Але це не означає, що я розклеївся збираюся зніматися (мабуть, з голодування - ред.). Я не здався в будь-якому випадку, просто я не вірю вже в щасливий кінець всієї цієї історії", - цитує Каплан лист Сенцова.

Сенцов написав заповіт на свою творчість, - сестра

Режисер також розповідає про свій стан і називає його "стабільно-паскудним".

Нагадаємо, адвокат незаконно засудженого українського режисера Олега Сенцова Дмитро Дінзе заявив, що стан політв'язня погіршилося і, можливо, його почнуть годувати примусово.

Також уповноважений з прав людини в ЯНАО Анатолій Сак раніше розповідав, що Сенцов, який знаходиться у виправній колонії номер 8 у місті Лабитнангі Ямало-Ненецького автономного округу (ЯНАО), не планує подавати прохання про помилування.

Додамо, раніше омбудсмен РФ розповіла про стан здоров'я Сенцова. За словами Тетяни Москальковой, стан його здоров'я не погіршився, йому продовжують колоти внутрішні ін'єкції, а також надають підтримуючу суміш.