ua en ru

СБУ провела навчання в Рівному: звільняли суд від "терористів"

СБУ провела навчання в Рівному: звільняли суд від "терористів" Фото: співробітник СБУ (ssu.gov.ua)
Автор: РБК-Украина

Служба безпеки України (СБУ) провела в Рівненській області антитерористичні навчання. Співробітники спецпідрозділу "Альфи" очистили будівлю суду від "терористів" і звільнили захоплених ними заручників.

Про це повідомила прес-служба СБУ в Facebook.

За легендою навчань, умовні терористи захопили будівлю господарського суду в Рівному і утримують заручників. Спецпідрозділ "Альфа" оперативно виїхало на місце і провела успішну операцію по знешкодженню "терористів".

На опублікованому СБУ ролику видно, як "терористи" вриваються в приміщення суду і захоплюють заручників. Сигнал про це надійшов до чергового спецслужби. Бійці "Альфи" протягом декількох секунд виїхали на місце події. Захоплення і знешкодження злочинців відбулося практично миттєво.

СБУ провела нові антитерористичні навчання на Рівненщині

СБУ провела антитерористичні навчання на Рівненщині Цього разу співробітники спецслужби разом з колегами-правоохоронцями затримували «терористів», які «захопили» будівлю Господарського суду. Спецпризначенці ЦСО «А» нейтралізували умовних зловмисників і звільнили «заручників». Як проходила спецоперація, дивіться у відео

Posted by Служба безпеки України on Monday, April 5, 2021