ua en ru

СБУ проведе антитерористичні навчання в аеропорту "Бориспіль"

СБУ проведе антитерористичні навчання в аеропорту "Бориспіль" Фото: СБУ (flickr.com/securityserviceofukraine)

Тренування проходитимуть на одному з законсервованих терміналів

Служба безпеки України (СБУ) проведе тактико-спеціальні антитерористичні навчання у міжнародному аеропорту "Бориспіль". Про це повідомила прес-служба управління СБУ в Києві та Київській області на своїй сторінці в Facebook.

"5 жовтня о 14:00 Координаційна група Антитерористичного центру при Головному управлінні СБУ у Києві та Київській області проведе планове тактико-спеціальне навчання на базі міжнародного аеропорту "Бориспіль", - повідомили в СБУ.

Тренування проходитимуть на одному з законсервованих терміналів і не заважатимуть здійсненню запланованих рейсів та пересуванню пасажирів та гостей аеропорту, зазначили в СБУ.

У Києві #СБУ проведе тактико-спеціальні антитерористичні навчання у міжнародному аеропорту «Бориспіль» 5 жовтня ц.р. о...

Опубліковано ГУ СБУ у м. Києві та Київській області 5 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, з 2 по 6 жовтня на Запорізькій АЕС проходять тактико-спеціальні навчання з антитерористичної направленості. На час проведення навчань правоохоронні органи можуть обмежувати перебування громадян та пересування транспортних засобів в межах санітарно-захисної зони навколо АЕС.