ua en ru

На Запорізькій АЕС почалися антитерористичні навчання

На Запорізькій АЕС почалися антитерористичні навчання Фото: Запорізька АЕС (facebook.com/atom.gov.ua)

Навчання триватимуть до 6 жовтня

На Запорізькій АЕС почалися тактико-спеціальні навчання з антитерористичної направленості. Про це повідомляє прес-служба підприємства.

"На Запорізькій АЕС почалися тактико-спеціальні навчання за темою: "Реагування сил учасників об'єктового плану взаємодії у випадку здійснення ряду диверсій на території Кам'янко-Дніпровського району Запорізької області, у м. Енергодар та на об'єкті ВП "Запорізька АЕС", які триватимуть по 06 жовтня 2017 року", - сказано у повідомленні.

Наголошується, що на час проведення навчань правоохоронні органи можуть обмежувати перебування громадян та пересування транспортних засобів в межах санітарно-захисної зони навколо Запорізької АЕС.

"Будуть відпрацьовуватись практичні дії з нейтралізації умовних терористично-диверсійних формувань. Наявність документів, які засвідчують особу, для громадян, що будуть знаходитись в зонах обмеження доступу та в санітарно-захисній зоні, обов’язкова. Організатори заходів просять з порозумінням віднестись до незручностей, які можуть виникнути під час проведення навчання", - вказано у повідомленні.

Нагадаємо, у кінці вересня у Тернопільській області завершилися планові тактико-спеціальні антитерористичні навчання, проведені координаційною групою Антитерористичного центру при регіональному управлінні Служби безпеки України.